jest ukończone?
Strony (167):    1 ... 99 100 101 102 103 ... 167   
Czy KL Buczynka będzie działać w sezonie letnim 2021 ?Ankieta:
Nie
2 (33.33%)
Tak
4 (66.67%)
Razem 6 głosów 100%
Macius101   19-12-2019, 00:35
Ehh a już miałem nadzieje...
Piotr Narciarz   19-12-2019, 11:10
ehh

Jeżeli do 12 Stycznia nie ruszy KL Buycznka zgodnie z obietnica CTE - Czekamy chyba wszyscy, to po tej dacie odbedzie sie spotkanie inwestorzy z Helleny vs mieszkancy prawdopobobnie w remizie, Kazdy bedzie mógł wysluchać planów i zadać pytanie. Więc proszę nie ziaść kłamstw i oszczerstw, że nic takiego nie ma.
Jeżeli będzie kolejny blew ze strony CTE, pozniej mieszkancy jak teraz wszyscy murem za CTE i kolejny inwestor bezkututecznie próbował inwestować w Korbielów, mam rade - zmienić nazwa na miejscowości na Mongolia i czekać jak CTE przywiezię znów z azji przybyszów i wszsytko będzie pasować...
jinx   19-12-2019, 12:36
hehe to nowa spółka (Hellena, po co ktoś się podszywa pod nazwę znanej marki ?), co to na parkingu zarobi i będzie inwestować, śmiech na sali.
Piotr Narciarz   19-12-2019, 12:57
(19-12-2019, 12:36)jinx napisał(a): hehe to nowa spółka (Hellena, po co ktoś się podszywa pod nazwę znanej marki ?), co to na parkingu zarobi i będzie inwestować, śmiech na sali.

Hellena nie ta co ktos tutaj podlinowal KRS, tylko ta , ktora jest na rynku głównym rywalem Maspexu na rynku branży spożywczej. Ta sama co Kuba Wojewodzki orenzadzy reklamowal w swoim programie .Wszystkie pytania bedzie mozna zadać po 12 stycznia . Gdy CTE znow sie wystawi uzywajać Baka.
miejscowy   19-12-2019, 12:59
(19-12-2019, 11:10)Piotr Narciarz napisał(a): ehh

Jeżeli do 12 Stycznia nie ruszy KL Buycznka zgodnie z obietnica CTE - Czekamy chyba wszyscy, to po tej dacie odbedzie sie spotkanie inwestorzy z Helleny vs mieszkancy prawdopobobnie w remizie, Kazdy bedzie mógł wysluchać planów i zadać pytanie. Więc proszę nie ziaść kłamstw i oszczerstw, że nic takiego nie ma.
Jeżeli będzie kolejny blew ze strony CTE, pozniej mieszkancy jak teraz wszyscy murem za CTE i kolejny inwestor bezkututecznie próbował inwestować w Korbielów, mam rade - zmienić nazwa na miejscowości na Mongolia i czekać jak CTE przywiezię znów z azji przybyszów i wszsytko będzie pasować...

Ja do tej pory nie rozumiem jak to jest z tą całą obietnicą. Jak mogło CTE obiecać ze ruszy skoro Bąk nie kupił, no dajcie spokój to jakieś bujdy są... Z resztą sami pisaliście że nie kupił.
Coraz bardziej mi się wydaje że cały inwestor Helena też jest podpuchą, samo podszywanie się nazwy daje do myślenia ...
Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2019, 13:00 przez miejscowy.
Piotr Narciarz   19-12-2019, 13:27
(19-12-2019, 12:59)miejscowy napisał(a):
(19-12-2019, 11:10)Piotr Narciarz napisał(a): ehh

Ja do tej pory nie rozumiem jak to jest z tą całą obietnicą. Jak mogło CTE obiecać ze ruszy skoro Bąk nie kupił, no dajcie spokój to jakieś bujdy są... Z resztą sami pisaliście że nie kupił.
Coraz bardziej mi się wydaje że cały inwestor Helena też jest podpuchą, samo podszywanie się nazwy daje do myślenia ...

Wytlumacze jeszcze raz, ale czytaj uwaznie.

Samo CTE nie zamierza zapłacić 2.4 MLN EURO słowackiej firmie, która postawiła nową kolejkę KL Buczynkę.
Osoba , ktora juz inwestowała w wyciagi, Zawoja , Zwardon, Pan Bak. Co roku informuje Tatarflit, ze ma umowiene spotkanie u notariusza.  W tym roku ich informowal 3-4 , teraz ma niby zaplacic kase za KL Buczynkę w ten piatek albo poniedzałek. Na tej podstawie podstawie CTE poprzez kierowniczke osrodke wypowiada sie, ze koleje linowa ruszy po odbiorach technicznych do 12 stycznia. To jest chyba jasne ?  nie znamy relacji biznesowych CTE vs Bak, czy wejscie w spolke, czy jakie plany mają - są rózne głosy i plotki, ale to tylko plotki. Bo jedni i drudzy nie rozwawiają z nikim i nie maja tez strony www czy jakiś oświadczeń.

A inwestor , ktory chce kupic cale Pilsko to :
http://www.colian.pl/profil_produktowy/pl/nasze-marki/hellena

Tak jak mówie, w zależnosci o najbliższych wydarzeń - w razie niepowiedzenia planu Bak z CTE, bedziesz miał okazje zadania swoich pytan w remizie.
pipasss   19-12-2019, 13:42
Piotr, dzięki za wyjaśnienie. Myślę, że wszystko jest teraz jasne. Pozostaje poczekać.
miejscowy   19-12-2019, 13:42
Piotrze,

Nie jest jasne, gdyż co 2/3 dni informujecie ze to podpisza we wtorek, to w czwartek to w piątek. I tak dzień za dniem leci...
Stąd moja wątpliwość o rzekomej deklaracji, że ruszy do 12tego. Skąd w ogóle taka data? Przecież mamy 19.12 zaraz święta i przerwy w działalności urzędów. Nie wierze że kolej która stoi od 5 lat jest na tyle sprawna że UDT wpadnie i od razu podbije pieczątki. Na pewno potrzebny jest serwis który nie potrwa 1 lub dwa dni.
Sam teraz piszesz ze nie znacie relacji biznesowych CTE vs Bąk i opieracie się na plotkach - ale zaprzeczasz swoim wcześniejszym wypowiedziom i ich wiarygodności. A ponoć macie stały kontakt z Tatraliftem, co za tym idzie oni przekazują wam info na temat Bąka i całej akcji..
Żeby było jasne ja nie chcę się wykłócać. Chcę jedynie prawdy.
Rozumiem ze spółka Hellena to ci sami co mają parking i ponoć jakieś dzierżawy to prawda?
Chętnie pojawię się w remizie. Smile
Piotr Narciarz   19-12-2019, 13:49
Tydzien temu Bak byl umowiony w tamten poniedzialek, nie dotarl do natariusza, w tygodnie wczesniej tez byl umowiony.
Teraz jest umowiony w ten piatek. To sa informacje od Tatralift. Nie rozumiem co w tym trudnego do zrozumienia ?! My tez tego nie rozumiemy o co w tym chodzi. Nie mieszaj faktami i my nie wiemy po co to robi Bak i jakie ma zamiary, jaka ma relacje z CTE tez nikt nie informuje. Wiec to jest jasno powiedziane.

Rozumiem ze spółka Hellena to ci sami co mają parking i ponoć jakieś dzierżawy to prawda?
Tak,

Chętnie pojawię się w remizie. Smile
Brawo, dojrzala postawa.
miejscowy   19-12-2019, 14:04
Nie mieszam faktami, staram się odnaleźć w tej zagmatwanej sytuacji...
Tym bardziej, że kontaktując się telefonicznie z recepcją ośrodka ON Pilsko - nie potwierdzono mi informacji: tak KL Buczynka ruszy 12ego, stąd moje ciągłe dopytywanie się.
Raczej skoro miały paść takie słowa to recepcja by mi potwierdziła, albo przynajmniej powiedziała, że takie są plany. Tego nie zrobili, podtrzymują info że nie wiadomo.
Strony (167):    1 ... 99 100 101 102 103 ... 167   
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Made with by Curves UI.
  • Korbielow.Net | Korbielow.pl | Galeria | Mapy Szlaki