(19-12-2019, 12:59)miejscowy napisał(a): (19-12-2019, 11:10)Piotr Narciarz napisał(a): ehh
Jeżeli do 12 Stycznia nie ruszy KL Buycznka zgodnie z obietnica CTE - Czekamy chyba wszyscy, to po tej dacie odbedzie sie spotkanie inwestorzy z Helleny vs mieszkancy prawdopobobnie w remizie, Kazdy bedzie mógł wysluchać planów i zadać pytanie. Więc proszę nie ziaść kłamstw i oszczerstw, że nic takiego nie ma.
Jeżeli będzie kolejny blew ze strony CTE, pozniej mieszkancy jak teraz wszyscy murem za CTE i kolejny inwestor bezkututecznie próbował inwestować w Korbielów, mam rade - zmienić nazwa na miejscowości na Mongolia i czekać jak CTE przywiezię znów z azji przybyszów i wszsytko będzie pasować...
Ja do tej pory nie rozumiem jak to jest z tą całą obietnicą. Jak mogło CTE obiecać ze ruszy skoro Bąk nie kupił, no dajcie spokój to jakieś bujdy są... Z resztą sami pisaliście że nie kupił.
Coraz bardziej mi się wydaje że cały inwestor Helena też jest podpuchą, samo podszywanie się nazwy daje do myślenia ...
Wytlumacze jeszcze raz, ale czytaj uwaznie.
Samo CTE nie zamierza zapłacić 2.4 MLN EURO słowackiej firmie, która postawiła nową kolejkę KL Buczynkę.
Osoba , ktora juz inwestowała w wyciagi, Zawoja , Zwardon, Pan Bak. Co roku informuje Tatarflit, ze ma umowiene spotkanie u notariusza. W tym roku ich informowal 3-4 , teraz ma niby zaplacic kase za KL Buczynkę w ten piatek albo poniedzałek. Na tej podstawie podstawie CTE poprzez kierowniczke osrodke wypowiada sie, ze koleje linowa ruszy po odbiorach technicznych do 12 stycznia. To jest chyba jasne ? nie znamy relacji biznesowych CTE vs Bak, czy wejscie w spolke, czy jakie plany mają - są rózne głosy i plotki, ale to tylko plotki. Bo jedni i drudzy nie rozwawiają z nikim i nie maja tez strony www czy jakiś oświadczeń.
A inwestor , ktory chce kupic cale Pilsko to :
http://www.colian.pl/profil_produktowy/pl/nasze-marki/hellena
Tak jak mówie, w zależnosci o najbliższych wydarzeń - w razie niepowiedzenia planu Bak z CTE, bedziesz miał okazje zadania swoich pytan w remizie.