Z dniem dzisiejszym wycofuję się w walki o lepszy Korbielów, ilość dziwnych, krzywych sytacji, gróźb - sorry, ale to nie dla mnie i meczenikiem nie bede.
Wszystkie informacje jakie zbierałem , były dla Was byście mogli w końcu dowiedzieć się coś od kuchni.
Sprawa Pilska śmierdzi na odlegość i któraś ze stron kłamie. Negocjacie CTE i Helleny spisali kaluzura tajnosci i nie dowiemy sie prawdy to kłamie łatwo, bo 2 strony mówią co innego. Jedni mówią , że to biedna firma i handluje tylko żywnością - a drudzy, ze oferta jedna na 26mln , kolejna na 30mln była odrzucona.
A zanda, ze stron nie poddała oswiadczenia. Chore.
Sposób wprowadzenia opłat za parking i całego tego zamieszenia wymaga wyjaśnienia. Teraz to muszą udowodnić, że Hellena chcę inwestować.
Zrobili to od dupy strony wszystko. Inwestor ponoć jest i ma inwestorów zew. bo ci wiadomo na KRS nie smierdzą groszem- ale to trzeba ludzi poinformować, a nie robić zamieszanie tylko i miedzy nimi pózniej wojny światów. Osoby co z nim się widzały CTE, Działkowicze, Gmina , Stowarzyszenie, mają wiedze tylko dla siebie , niestety nikt nie dba o zwykłego lokalsa i jak widać efekty na chwilą obecną. Jak nikt sprawy nie będzie chciał wyjaśnić to jest dwóch wrogów CTE i parking, bo jego tez trzeba wyjebac.
Przyjeło się, że zwykłego obywatela sie nie inforumuję tylko się robi- jak z CTE z buczynka co roku , jak Gmina z Parkingami itd. Kazdy ma go w dupie.
Jeżeli kogoś uraziłem pod wpływem emocji , bo były różne sytuacje, również uniesienia alkoholowego - to przepraszam
życzę Wam by Korbielów był wielki bo zasługuje na lepszego inwestora, lepsze dbanie o Turystykę. Pomysł na Lato w koncu, a nie był tylko autostrada na Słowacje.
Dla mnie ta walka dalsza nie ma sesnu bo ludzie są tak podzieleni, że nie widze swiatelka w tunelu. Ktoś ma tu interes, ktoś ma tam, ktoś tego nie pósci itd.
Oraz zimy snieznej by chowała szarości wszystkie swym kocem.
Zdrówka.
Stefanek