Dzisiaj 19-08-2016 kolejka Buczynka też działała - tzn. Tatralift coś tam sobie testuje, precyzuje.
Tak na marginesie pytanie do ekologów: Czy przyroda uznaje granice państw ? Pytam, bo widzę co się dzieje w lato w Alpach.
Czemu to w Austrii w Alpach są wylewane tony betonu wysoko w górach ? Jest tam setki ton stali itd., ale w sumie jest to budowane w bardzo dużym ładzie.
Czemu ŻZ wysysa lokalną wodę ? Według was jest dobrze, bo nie łamią zasad prawnych (kogo obchodzi ekologia ? was obchodzi swoja kieszeń, dobrze, że nie żyjecie z turystyki, ostatnie w BB na ul. Listopada podchodzi do mnie dziewczynka i pyta mnie "Czy chce Pan ratować przyrodę ?", powiedzcie swojej koleżance żeby pytała "Ile Pan da dla bozka lub radka ? bo brakuje im na paliwo do swoich fur " ).
Więc:
Życzę wam moi drodzy ekolodzy z bystrej rychłych zmian w prawie, które mam nadzieje wprowadzi obecnie rządząca partia. Według mnie ta wasza pracownia to twór na styku sekty i biznesu, która ma swoich wyznawców, każdy może wierzyć, że radek i bozek to kozaki, którzy robią coś dla przyrody. Patrząc np. z satelity, lub statu kosmicznego na Ziemię widzimy jak w biednej Polsce (dali 500+ i biedronka podniosła obroty o 7%, to jest ta bieda. Rozdawanie ? na Słowacji, nie mówiąc o krajach wysokorozwiniętych EU socjalne jest dużo wyże, a komu chce się i może zarobić więcej ma w 4literach 500+, ...to takie nawiązanie do krytyki 500+ wielkich ekonomistów) nie wybudowali dzięki nim parę wyciągów, których de facto nie da się więcej wybudować, bo ekonomia na to nie pozwoli, widzimy, że 1000 razy (ile dokładnie razy ? ciekawa rzecz do policzenia) więcej wyciągów i tras wybudowali ciut dalej w Austrii, widząc to z takiej perspektywy można powiedzieć, że idiotami są ludzie, którzy pozwolili tej garstce chamuw z bystrej na ich działalność w Polsce. Choć nie wszystko mi się podoba w PiS, ale to może oni coś zrobią z prawem, które w kwestii ekologi zdominowali tzw. ekolodzy za czasów złodzyiey z PO, i w cale nie powtarzam to co usłyszałem w tv, ale każdy w Korbielowie wie jak pan kondracka z PO sprywatyzował Pilsko. Sorry z błędy ;-)
Czemu tak narzekamy na np. infrastrukturę narciarską w Polsce ? bo na zmianę tej infrastruktury nie pozwalają ludzie np. z pracowni i innych, oni starają się aby wszyscy jeździli np. w Niemczech, czy w Austrii - jeden pies, czyli u naszych byłych wrogów i zaborców, np. Niemcy do dzisiaj nie oddali zrabowanych polskich dzieł sztuki, o których wiadomo. To jest jedna wielka paranoja. W UE wolno budować, a w Polsce nie, bo niemiaszki nadali dyrektywy. To po to było Powstanie jedno, drugie... Po prostu trzeba się na to nie godzić i tyle.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2016, 19:52 przez jinx.