(10-01-2021, 12:53)Grzegorz 52 napisał(a): To że ruszyły armatki na Solisku się nie dziwię czekać nie ma na co, jest ryzyko i to duże ,że nie śnieżą Budzynki to też mogę zrozumieć nie startują hotele stoki chyba ruszą to przynajmniej trochę strat tu zmniejszą. Natomiast to co robi Baba(wyciąg) jest całkiem nie zrozumiałe w ubiegłych latach dali ciała z śnieżeniem potem płacz że mało ludzi jeździło . Teraz nowe armatki i stoją . Nikt nie dojdzie w Korbielowie co i jak, Bo jak tu dzielić dochody jak nie chce się dzielić obciążeniami . Nie mówię o kamerce z majtającymi gałęziami przy Babie mają ta gdzieś choćby z nudów by to czekając na dobre czasy to zrobili . Cóż moja chata skraja co mi tam.
Baba to Baba. Najlepiej niech skupi sie na sobie bo wszystko inne ostatnio średnio jej wychodziło...
Trzeba się cieszyć, że tak mocny gracz Pan Bąk wszedł w ON Pilsko i ten sezon pokazuje idzie ku lepszemu i skupić się na tym co dobre, bo dzieje sie dużo dobrego od tego roku.
Jutro oficjalna decyzja(w piatek już podjęta) o przedłużeniu lockdownu zostanie zakumunikowana nam niewolnikom tego systemu, cała branża, która pracowała przy obostrzeniach jak uruchomić wyciągi w reżimie sanitarnym itd. jutro w Wiśle o 9:30 organizuje protest bo już zna decyzje:
JUTRO O 09:30 UTC+01
"Stoki mówią DOŚĆ!"
https://www.facebook.com/events/216285356658713
Będzie miedzy innymi Szczyrk, Wisła, CTE, Palenica i dużo innych podmiotów co mówi dość tym nielogicznym decyzją!