jest ukończone?
Strony (167):    1 ... 157 158 159 160 161 ... 167   
Czy KL Buczynka będzie działać w sezonie letnim 2021 ?Ankieta:
Nie
2 (33.33%)
Tak
4 (66.67%)
Razem 6 głosów 100%
adminx   10-08-2021, 09:39
Weekend 14-15.08.2021 letni start kolejki Buczynka :-)
Piotr Narciarz   10-08-2021, 10:29
Nieźle, stało sie Smile Ciekawe kto będzie wystawiał paragony, ciekawe czy dogadali sie na spólke z CTE, to już detale, ale ważne, że działa - mniej stresu przed zimą czy ruszy czy nie ruszy, bo na chodzie Smile
piter3m   12-08-2021, 20:28
(06-08-2021, 10:21)Piotr Narciarz napisał(a):  Oby Baba też pozbierała się po tej niedawnej rodzinnej tragedii Sad
Czy możesz coś więcej na ten temat napisać. Nie raz nocowałem w Połoninie i ciekaw jestem co się stało?
adminx   14-08-2021, 13:08
Chodzą ploty (jeden z dzierżawców tak powiedział), że Pilsko kupił Sobiesław Zasada (lub jego spółka)...
Piotr Narciarz   14-08-2021, 18:36
Wczoraj bylo spotkanie CTE VS BAK+Zasada plus zainsteroswani, kilka osob juz to potwierdzilo.

Nie da byc sie slabsym niz CTE, wiec to bylby krok do przodu
stviki   14-08-2021, 19:05
(06-08-2021, 10:21)Piotr Narciarz napisał(a): Ciekawe w jakim kierunku to pójdzie i jak skonczy się ta telenowela CTE, BAK itd. Oby Baba też pozbierała sie po tej niedawnej rodzinnej tragedii Sad

Zapowiada sie najelpszy sezon w historii jak dopisze snieg, bo przez pandemie ludzie bardziej garną do natury i sprotów na świeżym powietrzu. Polska zawsze była podzielonym krajem, ale tym co sie nię chcą szczepić wł. się "pies ogrodnika"- bo najzdrowsza dla NFZ, dla Gospodarki jest wersja nie blokowac, ale umozliwić zaszczepinonym/ozdrowienca z certufikatem pozwolić korzystać z wszystkiego. A cześć niezaszczepiona nie jest świadoma, że pcha wszystko do Lockodownów- bo oni nie godza sie na podziały- to skoro z jakiś powodów nie chcą sie szczepić to niech wezną ta odpowiedzlność i siedza cicho i na dupie. Po pół roku szczepionek chyba teorie spiskowe warto schować do kosza. Tak jak nie ma już ludzi, co głosili, ze nie ma ocieplenia kilmatu i to mit, szybko znikili.

Niezłe farmazony wypisujesz.... Niech Ci qr code walną na czoło i heja w góry.....
Piotr Narciarz   14-08-2021, 22:00
(14-08-2021, 19:05)stviki napisał(a):
(06-08-2021, 10:21)Piotr Narciarz napisał(a): Ciekawe w jakim kierunku to pójdzie i jak skonczy się ta telenowela CTE, BAK itd. Oby Baba też pozbierała sie po tej niedawnej rodzinnej tragedii Sad

Zapowiada sie najelpszy sezon w historii jak dopisze snieg, bo przez pandemie ludzie bardziej garną do natury i sprotów na świeżym powietrzu. Polska zawsze była podzielonym krajem, ale tym co sie nię chcą szczepić wł. się "pies ogrodnika"- bo najzdrowsza dla NFZ, dla Gospodarki jest wersja nie blokowac, ale umozliwić zaszczepinonym/ozdrowienca z certufikatem pozwolić korzystać z wszystkiego. A cześć niezaszczepiona nie jest świadoma, że pcha wszystko do Lockodownów- bo oni nie godza sie na podziały- to skoro z jakiś powodów nie chcą sie szczepić to niech wezną ta odpowiedzlność i siedza cicho i na dupie. Po pół roku szczepionek chyba teorie spiskowe warto schować do kosza. Tak jak nie ma już ludzi, co głosili, ze nie ma ocieplenia kilmatu i to mit, szybko znikili.

Niezłe farmazony wypisujesz.... Niech Ci qr code walną na czoło i heja w góry.....

Płaskozimencu, zamilicz w swej jaskini Big Grin
stviki   14-08-2021, 22:42
(14-08-2021, 22:00)Piotr Narciarz napisał(a):

Mam nadzieje, ze jestes świadomy ze taki tekscik bardziej by pasował w Twoim kierunku Smile
Piotr Narciarz   14-08-2021, 23:12
(14-08-2021, 22:42)stviki napisał(a):
(14-08-2021, 22:00)Piotr Narciarz napisał(a):

Mam nadzieje, ze jestes świadomy ze taki tekscik bardziej by pasował w Twoim kierunku Smile

Skoro polecasz jaskinie, to znaczy, ze jest fajnie. Jak jestes taki mądry by miec inne zdanie, o tego jest dyskusja, to podziel się opinią na temat Covidu, Predykcja co bedzie jesien /zima jak nie zasczepimy sie jako naród w rozsadnej proprcji - czy rzad nie bedzie miał wówczas problemu zrobić kolejnych lockdownów, uwazasz, że covida nie ma ? że to spisek ? ze szczepionki to 5G  albo inne spiskowe dzielo? 

Prosze, sluchamy, czytamy, chcialeś to masz, wywowłanie do tablicy
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2021, 23:13 przez Piotr Narciarz.
stviki   15-08-2021, 00:35
Czemu od razu wyzywasz od jaskini i plaskoziemcow? Łykasz telewizyjną papkę i uważasz sie za mądrego? Może to dla Ciebie czas zajrzeć do jaskini? Krytykujesz ludzi którzy są bardziej przytomni od większości bydła stadnego bo nie chcą sobie wstrzyknac preparatu genetycznego za który nikt nie bierze odpowiedzialnosci? Nie jestem antyszczepionkowcem, a wrecz przeciwnie bo w tym roku lub przyszłym zaszczepie sie ponownie na tężec bo kończę 30stke, a pracuje ze stalą i mam duże ryzyko przecięcia sie. Mam dwójkę dzieci, które sa zaszczepione według harmonogramu szczepionkami zwykłymi,które my przyjmowalismy w dziecinstwie, a nie skojarzonymi, które usilnie wciskali lekarze. Rozumiem, ze jestem tzw. mądrala bo mam inne zdanie... Hmmmm...ciekawe.... Jesień zima znów bedzie losowe zamykanie bezsensowne obostrzenia i inne bzdety. Tzw. szczepionki nic nie zmieniaja tak jak np. w Angli gdzie jest 1 dawka na ponad 60% ludzi i 2 dawka na 50% a kolejna fala ma prawie taki sam wykres jak poprzednia. Powiedz mi co daje szczepionka Tobie i Tobie podobnym bo jak oficjalnie wiadomo nie chroni przed zakażeniem, nie chroni przed roznoszeniem, a tylko mozesz lagodniej przechodzić jesli mimo wszystko nie kojtniesz...druga sprawa jak weźmiemy te 3 aspekty to co sie zmienia z Twojej perspektywy jak sie spotkamy nawet w pożal sie Boże kagancu lagodniej przejdziesz, a mną sie nie przejmuj Smile nie wspominaj o 5g bo to sie nie łączySmile jestem technikiem teleinformatykiem przynajmniej według papierka ze szkoły i wiem jedynie ze niezbyt zdrowa technologia bo czym mocniejsze fale tym sie bardziej smazymy kolokwialnie mówiąc a jak wiadomo przed covidem rząd pocichu jak zresztą wszystko prócz 500+ przepchnal większy dopuszczalny zakres. Jak mam nadzieje wywnioskowales wiem ze wirus jest jak każdy inny nie mniej i nie wiecej zarazliwy ale ludzie testujacy sie na potęgę lipnymi testami napedzaja machinę i nikt nie zauwazyl ze brak lekarstwa a amantadyna itp sa skutecznie blokowane za to mamy cudowna szczepionke o której nic nie wiadomo, i jest nadal w fazie testow.
Ps. Zbyt mało elokwentny jestem zeby Cie bardziej zgasić Smile
Strony (167):    1 ... 157 158 159 160 161 ... 167   
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Made with by Curves UI.
  • Korbielow.Net | Korbielow.pl | Galeria | Mapy Szlaki