(06-01-2016, 11:24)admin napisał(a): nowość : wyłączyli ze wspólnego karnet od 16 do 20 za 20zł, za 20 można jeździć na czwórce na Solisko (ale powiedzieli w recepcji Jontka, że nie będą ratrakować przed jazdą nocną, a turyści sami by chcieli dopłać do tego karnetu - miałem taką rozmowę na stoku, żeby było ratrakowanie przed jazdą wieczorną). Baba patrzy na jazdę wieczorną bardziej racjonalnie, przecież trzeba ratrakować i oświetlać trasę i taki karnet za 20zł to kompletna bzdura ekonomiczna, to tak jak kupować jajka za 60gr a sprzedawać za 50gr- nie rób nic nie masz nic heheh (autentyczny przypadek )
Czyli ratrakowania przed jazdą wieczorną nie będzie ani na Solisku ani na Babie? Słyszałem, że w ferie Baba planuje kręcić do 21, duży plus, bo wieczorem mało ludzi i jeździ się najlepiej. Myślałem, że ten karnet od 16 do 20 za 20zł to jakaś pomyłka w pisowni

Dyrekcja ON Pilsko sama sobie szkodzi... Dobrze powiedziane, nie rób nic, nie masz nic

A w ogóle jest taki karnet całodniowy (8-20), który działa na Babie i na Solisku? Na FB Baby piszą, że maksymalnie karnet jednodniowy jest wspólny, ale w cenniku na Korbielow.net najdłuższy wspólny karnet jest od 8 do 16.